KENNEL VAN RYCKEVELDE

DUITSE STAANDE KORTHAAR

Pups

Duitse staande korthaar pups —- puppy pagina

  

Gioia is natuurlijk gedekt door Griffin du Nid aux Nobles een dekking volgens het boekje – wij hopen  voor een nieuw nestje puppy’s in juni.


 Gioia is drachtig – bevestigd met echografie

 

 

Ilouise is gedekt natuurlijk en met haar hopen we begin juli een nestje.
Binnenkort meer nieuws.
Wij zijn een occasionele particuliere fokker en hebben af en toe jachthonden puppy’s
Duitse staande korthaar.

– natuurlijke dekking  – beide ouders van de puppy’s hebben

gezondheidstesten : EBJ-VWII-HD A. DNA.

CHAMPION SCHOONHEID /practische jacht –werkkampioen–aporteerproeven– fieldtrial. Stabiel karakter is belangrijk.

voor  info  00 32 50 680581.

 

 

puppy’s – Duitse Staande Korthaar  / Braque Allemand / DeutschKurzhaar /
German Shorthaired Pointer

Beide ouders zullen  getest zijn:
DNA  + HD heupdisplasie – vrij
EBJ dermatose ziekte (Epidermolyse Bulleuse Jonctionelle) non porteur/geen drager
ziekte van Willebrand II, (bloedstollingsziekte) non porteur/geen drager
deze testen zijn verplicht in Nederland en Frankrijk niet in België

DNA Stamboom/pedigree  FCI (Fédération Cynologique Internationale) K.M.S.H./ Koninklijke Maatschappij St. Hubertus (Belgische Kennelclub)
PUPS krijgen: Europees gezondheid boekje + chip + DNA + 1e inenting +ontworming.
Ouders / bejaagd /practische jacht wedstrijden: Schoonheid Kampioen CAC ( Certificat d’Aptitude au Championnat ) veldwerk + apporteren proeven diploma’s

CERTIFICAAT TOELATING TOT DE LOSH-FOK honden die gecoupeerd zijn na 1 januari 2006 zijn niet toegelaten in België

Wees voorzichtig bij het aankopen van een hond wanneer niet alle gegevens openbaar en bekend gemaakt worden. Een kopie is gemakkelijk aan te passen in fotoshop – HD testen en EBJ testen enWillebrand test zijn niet verplicht in België. Wel verplicht in Frankrijk en Nederland. Een goede fokker die ook de gezondheid belangrijk vind doet deze testen wel.

Vraag u zichzelf af wat er verzwegen wordt op een website.

Als u een Duitse staande korthaar koopt moet u zich ervan bewust zijn dat Jachthonden  zeer actief en intelligent zijn, dus ze vereisen heel veel beweging, geestelijke stimulatie, genegenheid en een ruime leefomgeving.

Lees eerst dit : https://hondenbescherming.nl/ik-neem-een-hond/


WIJ NEMEN NU RESERVATIES AAN VOOR ONS NESTJE PUPS !!!

Indien u interesse hebt, laat u zich best op een reservatielijst plaatsen,
Reservaties worden enkel aangenomen na een kennismakingsgesprek !!
Onze pups zijn meestal op voorhand gereserveerd.

Wij aanvaarden alleen de beste eigenaren voor onze pups. Eigenaren waar onze pups niet achter tralies, in kennels of in schuurtjes moeten leven, maar deel van het gezin worden/zijn en een goede opvoeding, aandacht en genegenheid krijgen.
De puppies worden in de huiskamer geboren, groeien op met kinderen en andere honden. in- en buitenshuis goed gesocialiseerd, ontwormd, ingeënt, gechipt en (krant)zindelijk gemaakt.  gewend aan huis en tuin, de grote buitenwereld, auto’s en autorijden, strand, water en andere dieren.
Zij worden  v.a. de leeftijd van 2 weken oud, (want rond die leeftijd beginnen de oortjes open te gaan) door middel van een geluids-cd, welke wij elke dag een paar keer afspelen,(in het begin zachtjes en als de pups ouder worden steeds wat harder), aan alle geluiden in en buiten huis gewend, o.a. onweer, schieten, vuurwerk, motor-geluiden, afwasmachine, stofzuiger etc.
Op de leeftijd van 7 weken komt een ervaren persoon Keurmeester / fokker van jachthonden  de puppy-test bij alle hondjes afnemen, aan de hand van uw keuze voor reu of teef en de puppy-test, kunnen wij dan samen met u kijken, welk hondje het meest geschikt is in uw gezinssituatie.
U bent welkom om kennis te maken met ons en onze honden, maar graag een seintje vooraf. 00-32-(0)50-680581 Informatie: info@deutsch-kurzhaar.be

Wij plaatsen onze pups uitsluitend in overleg, met koopovereenkomst, informatie en begeleiding . Bel of mail ons gerust indien u op zoek bent naar een pup of meer wilt weten over het ras.

© Webdesign JC